محصولات محلی و ارگانیک
اولس، راه حلی برای داشتن سبک زندگی سالم و ارگانیک است. جایی که شما قادر خواهید بود بهترین کیفیت محصولات غذایی ارگانیک را با کمترین زمان، زحمت و هزینه دریافت کنید.
بنسای آپارتمانی
گلدان تزئینی
گل آپارتمانی
کاکتوس ها
تاج گل
درار نمک سبز محلی اصل گیلان
58,000 تومانمربای انار بوره ماسال گیلان
100,000 توماناربا دوشاب محلی ماسال گیلان
130,000 توماندرار محلی ماسال گیلان
نمک سبز یا درار یک نوع چاشنی گیلانی است که از ترکیب سبزیهای معطر محلی تهیه و معمولاً به جای نمک با انواع مواد غذایی (مخصوصاً میوههای ترش) خورده میشود، ازین رو به آن نمک سبز هم میگویند. به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در تهیه این محصول، درار دارای طعمی بسیار خوشمزه و عطری دلپذیر است.
درار محلی ماسال گیلان
نمک سبز یا درار یک نوع چاشنی گیلانی است که از ترکیب سبزیهای معطر محلی تهیه و معمولاً به جای نمک با انواع مواد غذایی (مخصوصاً میوههای ترش) خورده میشود، ازین رو به آن نمک سبز هم میگویند. به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در تهیه این محصول، درار دارای طعمی بسیار خوشمزه و عطری دلپذیر است.
انار بوره ماسال گیلان
اناربوره یک مربای ترش و شیرین و ملس است که معمولاً در فصل پاییز و فراوانی انار تهیه میشود. این محصول سنتی معمولاً در شهرستان ماسال و تالش رواج دارد و بسته به ذائقه به عنوان چاشنی با پلووخورشت باقلی، میرزا قاسمی و غذاهای شمالی سرو میشود. همچنین میتواند یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای خانواده باشد.
انار بوره ماسال گیلان
اناربوره یک مربای ترش و شیرین و ملس است که معمولاً در فصل پاییز و فراوانی انار تهیه میشود. این محصول سنتی معمولاً در شهرستان ماسال و تالش رواج دارد و بسته به ذائقه به عنوان چاشنی با پلووخورشت باقلی، میرزا قاسمی و غذاهای شمالی سرو میشود. همچنین میتواند یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای خانواده باشد.
اربا دوشاب ماسال گیلان
اربا دوشاب یکی از خوراکهای سنتی و قدیمی مردم گیلان است. اربا دوشاب به جای انگور از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست میآید. این میوه تنها در ماههای آبان و آذر به شکل کامل میرسد و طی همین ماههاست که در گیلان، تهیه دوشاب از آن انجام میشود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده میشود.
اربا دوشاب ماسال گیلان
اربا دوشاب یکی از خوراکهای سنتی و قدیمی مردم گیلان است. اربا دوشاب به جای انگور از فرآوری خرمالوی جنگلی به دست میآید. این میوه تنها در ماههای آبان و آذر به شکل کامل میرسد و طی همین ماههاست که در گیلان، تهیه دوشاب از آن انجام میشود. محصول نهایی معمولا برای تهیه برخی تنقلات محلی یا به عنوان جایگزین مربا و عسل در وعده صبحانه استفاده میشود.
پنیر سیاهمزگی ماسال گیلان
پنیر سیامزگی یک نوع پنیر محلی از روستای سیاهمزگی از توابع شفت در استان گیلان است و معمولا از شیر خالص بز یا گوسفند تهیه میشود که خامه آن گرفته نشده باشد. کیفیت بالای طعم، بافت، عطر و مزه این پنیر باعث شده تا این محصول قابل رقابت با انواع پنیرهای ایرانی و خارجی باشد.
پنیر سیاهمزگی ماسال گیلان
پنیر سیامزگی یک نوع پنیر محلی از روستای سیاهمزگی از توابع شفت در استان گیلان است و معمولا از شیر خالص بز یا گوسفند تهیه میشود که خامه آن گرفته نشده باشد. کیفیت بالای طعم، بافت، عطر و مزه این پنیر باعث شده تا این محصول قابل رقابت با انواع پنیرهای ایرانی و خارجی باشد.
عسل محلی ماسال گیلان
عسلی طبیعی یعنی عسلی که میخرید شامل هیچ رنگ افزوده، طعم یا ماده مصنوعی نیست. این نوع عسل مستقیماً از لانه زنبور میآید. زنبوردار معمولاً فقط عسل را فیلتر میکند تا ذرات کوچکی از جمله گرده، موم زنبور عسل و بخشهایی از زنبورهای مرده را از بین ببرد و عسل پاستوریزه نمیشود.
عسل محلی ماسال گیلان
عسلی طبیعی یعنی عسلی که میخرید شامل هیچ رنگ افزوده، طعم یا ماده مصنوعی نیست. این نوع عسل مستقیماً از لانه زنبور میآید. زنبوردار معمولاً فقط عسل را فیلتر میکند تا ذرات کوچکی از جمله گرده، موم زنبور عسل و بخشهایی از زنبورهای مرده را از بین ببرد و عسل پاستوریزه نمیشود.